Köpa valp

Är du intresserad utav att köpa en cockervalp ifrån mig så hör av dig, du hittar mina kontaktuppgifter här. Berätta där lite kort om dig själv, vilken färg och kön du önskar, om du haft hund tidigare samt vad du har för planer för din hund i framtiden.

När valparna är 5 – 6 veckor gamla är du välkommen på besök och du får då givetvis också träffa mamman till dem. Tycker vi båda att det känns bra så planerar vi vidare för ett eventuellt valpköp några veckor senare.

Valparna levereras tidigast när de är 8 veckor och de är då ….

  • registrerade i Svenska Kennelklubben
  • veterinärbesiktigade, intyg ej äldre än 7 dagar gammalt
  • chippade
  • vaccinerade
  • avmaskade
  • Dolda Fel försäkrade i Agria

Då jag arbetar som försäkringsombud för Agria så vill jag att valparna även fortsättningsvis ska vara försäkrade där och jag hjälper dig med att hitta en bra försäkringslösning som passar dig och din valp.

När du hämtar hem din valp så får du med ett häfte om skötselråd och anvisningar hur du tar hand om din lilla valp på bästa sätt. Du får också en fleecefilt som luktar ”gott” av både mamma och valpar och som ger trygghet när nu valpen ska komma till sitt nya hem.

Viktigt är att du fortsätter med samma foder som valpen har ätit under uppväxten. Du får därför med dig Royal Canin Puppy Medium foder och som räcker ungefär den första veckan.

Valparna föds och växer upp i vårt hem och de vänjer sig tidigt vid alla vardagliga ljud samt efterhand som de växer får de även träffa våra andra hundar.

När du hämtat hem valpen så finns jag bara ett telefonsamtal bort om det skulle uppstå något problem eller om du bara undra över något som du vill ha hjälp med.

Lite valpspam:

Den här hemsidan använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om du fortsätter på sidan så antar vi att du accepterar det. Ingen personlig information sparas.