Aktuell kull

Vi har för närvarande två kullar, se mer om båda nedan.

2023 – kull 1

”Lily” Turtle Dove’s Royal Ascot x ”Musse” Turtle Dove’s Quarter Back.

Lily

Musse

Lily fick sina valpar på kvällen midsommarafton och hela förloppet gick väldigt fort . Först ut var en blue roan tikvalp och sedan i rask takt följdes det utav tre hanvalpar, två blå och en orange roan. Lily är som väntat en väldigt duktig och kärleksfull mamma och pysslar med de små.
Valparna har nu hunnit bli en vecka gamla och växer så det knakar då det finns gott om mat i mjölkbaren. Uppdatering! Det visade sig att det blivit tre klartecknade valpar och inte som jag först trodde. Det är således en vit och svart hane, en vit och röd hane samt en blue roan hane. Tiken är också klartecknad vit och svart. 

Lilys valpar 3 veckor gamla. Alla valpar är tingade.

Lilys valpar 4 veckor. De sover fortfarande större delen av dygnet men vad gör det en regnig dag!

Nu är de 5 veckor och vi tränade stå på bordet första gången och de skötte sig exemplariskt!

2023 – kull 2

Maggie, Turtle Dove´s Show Must Go On x Ch Art-Wave’s Wall-E

Maggie

Wall-E

Maggie har fått sin första valpkull som föddes den 2 juli och valparna har nu hunnit bli lite drygt en vecka gamla. De kom lite tidigare än beräknat och förlossning gick väldigt snabbt och smidigt. Det tog endast två timmar och så var allt klart!
Det blev två hanar och tre tikar i färgerna blue roan och orange roan.
Valparna är 4 veckor och det är två hanar, blue roan och orange roan samt tre tikar, två blue roan och en orange roan. Är du intresserad av en hane, kontakta mig!

Den här hemsidan använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om du fortsätter på sidan så antar vi att du accepterar det. Ingen personlig information sparas.