Då var det dags för ännu en ny Tysklandsresa och denna gången närmare bestämt till Rosstock för att pröva vår utställningslycka för domare  Christine Rossier Schweiz. Först ut var Frode som blev tvåa i Öppen klass och sedan R-Cert och det var väl inte riktigt vad jag hade hoppats på, men det är domaren som dömer och inte så mycket att orda om.  Det var bara att ta nya tag och plocka fram Lotta och den damen gör en aldrig besviken! Hon vann Championklassen och för att slutligen bli bästa tik med VDH-Cert, Cacib och ännu en ny titel, Rostock Sieger -17, men det bästa av allt var att nu blev hon dessutom Internationell Utställningschampion vilket är min kennels första. 

Lite smolk i glädjebägaren var att inga rosetter delades ut eller ens gick att köpa! Hade det varit i några av våra Nordiska länder så hade jag  fått eller köpt fyra stycken, Cert-, Cacib-, BIM-, och Internationell rosett men nu stod jag där lite snuvad på konfekten….. 

Den här hemsidan använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om du fortsätter på sidan så antar vi att du accepterar det. Ingen personlig information sparas.