För sista gången 2017 packade jag bilen och körde på utställning, och den här gången till Lilleström i Norge. Domare den här gången var Michael Kristensen, Danmark som jag ställt för tidigare i höst och därför var jag bara tvungen att pröva lyckan igen då Lotta blev BIR senast för honom. Denna gången hade jag bara Lotta med mig då jag visste att domaren tyckte om henne men man vet ju aldrig vem som anmält, och i Norge finns det många fina tikar. Ännu en gång visade Lotta sin klass och vann Championklassen, för att sedan bli bästa tik med Cacib (vilket vi egentligen inte behöver då jag väntar på hennes C.I.E bekräftelse ifrån FCI) och så tillkom ännu en ny titel Norsk Vinnare-17. Lotta blev slutligen BIM endast slagen av den snygga och välgående hanen Travis Something To Declare. Visst vill man väl alltid vinna men att bli slagen av någon som är väldigt bra känns inte så hårt! Dessutom som grädde på moset så blev Lotta ännu en gång kvalificerade för Crufts 2018!

Den här hemsidan använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om du fortsätter på sidan så antar vi att du accepterar det. Ingen personlig information sparas.