C.I.E. NORD UCH SE V-16 NO V-17 Turtle Dove´s Kind And Friendly "Lotta"

Reg nr: SE44401/2013

Född: 2013-06-19

Färg: orange roan

e SE U(U)CH DK UCH NO UCH SE V-11 Line Sam Someone To Hug

u Turtle Dove´s Everlasting Love

Stamtavla

Övriga uppgifter

MERITER:

Cert SSRK Hasslarp

Cert Tvååker Nat samt Bäst i Rasen

Cert Eslöv Int samt Cacib, Bäst i Rasen och Bäst i Gruppen 4:a

Cacib Stockholm Int, Bäst i Rasen, Svensk Vinnare -16

Cacib Göteborg Int

Cacib Köpenhamn, Bäst i Rasen, Köpenhamns Vinnare -17

Cacib Lilleström Norge, Bästa tik, Norsk Vinnare -17

Cacib och Cert Rostock, Bästa tik, Rostock Sieger -17

Internationell champion

Nordisk Utställnings champion

Dessutom 4:a i en stor Championklass på Världsutställningen i Leipzig

Lottas utställningskarriär började på Malmö Valp där hon blev bästa tik för dagen endast slagen av sin kullbror Tarzan. Lotta är en välmeriterad cockertjej som jag har haft väldigt roligt med på utställning. Svensk och dansk utställningschampion följdes av Cert på Europautställningen i Oslo för Geir Flyckt-Pedersen och Lotta blev Norsk utställningschampion och således också Nordisk utställningschampion. År 2016 avslutade Lotta året med att bli Svensk Vinnare på Stora Stockholm för rasspecialist Lilian Jonsson och då blev vi automatiskt kvalificerade för Crufts!

I mars 2017 styrde vi kosan mot Birmingham och Crufts. Tyvärr så placerade vi oss inte, men vi har varit där och att ställa ut i Championklass på Crufts är ingen enkel match! Hur som helst var vi båda väldigt glada och stolta när vi fick trava runt på de omtalade gröna mattorna.

Nästa utställning blev i Danmark där Lotta blev Bäst i rasen med Cacib för Michael Kristensen och fick titeln Köpenhamnsvinnare-17. Kort därefter åkte vi till Rostock i Tyskland där hon blev bästa tik med Cert och Cacib och så blev hon INTERNATIONELL Champion!

Vi missade så klart inte Världsutställningen i Lepzig i Tyskland, där Lotta blev 4:a i en stor Championklass för Regine Sommer. 

Avslutningsvis för 2017 åkte vi till Lilleström i Norge för domare Michael Christensen, där hon blev Bästa tik (med Cacib) och Norsk Vinnare-17 samt ännu en gång Crufts kvalificerade för 2018. 

Till vardags är hon en busig och lekfull cockertjej som gärna är med de yngre hundarna och leker men hon gillar också kel och mys. Hon är så otroligt lätt att ha med sig på resor och utställning och är så förnöjd bara hon får vara med. Hon har en fantastisk fin päls och alldeles lagom mycket behäng så hon är väldigt enkel att hålla i ordning. 

Fotogalleri

Klicka på ett foto för att bläddra eller för att se det större

Den här hemsidan använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om du fortsätter på sidan så antar vi att du accepterar det. Ingen personlig information sparas.