I november packade vi bilen och körde till Världsutställningen i Tyskland och denna gången var det bara Lotta som fick följa med. Hon är så lätt att ha med sig och man märker knappt av att hon är med. Domare för tikarna var Regine Sommer från Tyskland och hon var en ny men väldigt trevlig bekantskap som gick lugnt och trevligt igenom alla hundarna. I en stor championklass med ett 25-tal tikar placerade sig Lotta som 4;a men faktiskt var att hon blev utplockad som 3:a men jag var inte tillräckligt snabb att ställa mig på den platsen och efter att vi sprungit ett knappt varv så blev ordningsföljden som vi stod, tyvärr! Det blev en dyrköpt läxa men alltid lär man sig något nytt och det är bara att ta med sig det till en annan gång och inte gråta över spilld mjölk, för egentligen hade det ingen betydelse om vi var 3.a eller 4:a. 

Kvällen avslutades med en helt underbar middag på restaurang Weinstock i Leipzig och där vi inte kunde börjat kvällen bättre än med Champagnesoppa med tryffelfylld ravioli och gott vin eller öl för dem som gillar det i stället.

Den här hemsidan använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om du fortsätter på sidan så antar vi att du accepterar det. Ingen personlig information sparas.